Når der er nok slange under dig, hopper væggen ud af klippen til at få mønten. Så snart du passerer det første Fire Bro., Hopp på en af ​​de bevægelige platforme til højre og hopp op mod mønterne i en niche langs loftet. Den første Star Coin er skjult i et lille kammer. Den første Star Coin er bag en lille klippe. Aktivér P-Switch hængende under en platform, når du er på slangeplatformen, og skynd dig derefter igennem mønterne, der blokerer vejen under klippen. Den tredje Star Coin er under en tredelt platform, der overvåges af en stor Hammer Bro. Grib det hurtigt, da den bevægelige platform vil feje den ud til siden, hvis du dræber. “Åh, undskyld mig – men det vil kun gøre ham sygere. Undskyld mig,” sagde frøken Fuzzy Bunny. “Ah, ja,” sagde frøken Fuzzy Bunny. Miss Fuzzy Bunny havde altid ønsket at leve et roligt og fredeligt liv, men det så ud til, at der altid skete noget omkring hende, der gjorde det umuligt.

Pludselig sprang den store rødhårede hund op, løb ud, og fru Scooter og frøken Fuzzy Bunny kunne høre ham smide op. Den dag, hvor frøken Fuzzy Bunny ankom i Eden Valley, begyndte hun at lede efter en lille lejlighed til at bo i. Hun gik op til døren på 7 Bobtale Road for at spørge om skiltet Apartment for Rent i vinduet. En ung hvalp åbnede døren, men sagde, at hun skulle vente, indtil hans mor vendte tilbage. Suzy ville bære et rødt hårbånd til skolen, og hendes mor ville have, at hun skulle bære et blåt. Denne mellemstørrelse er perfekt, hvis du ikke ønsker, at en trampolin skal overtage din baghaven, men alligevel ønsker en, der tilbyder meget brug. Den er cirka 18 tommer høj, og da jeg forlod en dame henvendte mig til mig og bad mig om at tage $ 150 for det. Tryk på POW-blokken her for Berg champion flatground at afsløre mønten. Derefter rammer bolden, så den flyver rundt om stangen, bevæger bundbindet op og ned i spiralen.

Stjernen springer, ryster hænderne op og ned og snurrer på trampolinen til den iørefaldende tun, før hun går væk fra kameraet. Det ser ikke ud sådan i starten, men det hjælper virkelig. “Hun sprang derefter op på den store rødhårede hundens mave og begyndte at hoppe op og ned, op og ned, som om det var en stor rød trampolin. Jeg har masser af erfaringer med det. ” Så hun løb til gården ved siden af ​​og fandt fru Scooter giver en stor, rødhåret hund en kop oksekød. Ingen grund til at bekymre dig om størrelsen på din have, vi har masser af størrelser, der passer til alle samt at tage hensyn til prisfastsættelsen, for at sikre, at der er noget, der passer til alle. Trampolining har været en konkurrencedygtig sport siden lige efter Anden verdenskrig, og dens betydning blev anerkendt med sin indtræden i de olympiske lege i Sydney i 2000. Otte år senere rejste dens afkom George Nissen, da 94 år gammel, til Beijing for at se konkurrencen tage placere.